Услуги

Dental Studio Perfect предлага следните манипулации:

– лечение на кариеси
– лечение на пулпити и периодонтити
– щифтово изграждане
– професионално избелване
– фасети
– коронки и мостове от метало-керамика
и цирконий
– почистване на зъбен камък
– хирургия – съвместно със специалист хирург
– детска дентална помощ

Превърнете посещението при стоматолог в една приятна част от грижата за здравето на Вас и Вашето семейство.
Редовните профилактични прегледи са от изключителна важност, за да се открият и решат проблемите още в зародиш. Така открити проблемите навреме, ще Ви спестят не само време за допълнителни посещения, но и финансови средства. Нашата цел е не само да постигнем желаният от Вас ефект, но и да го запазим за максимално дълго време, като затова ни трябва и Вашата помощ. Чрез редовни посещения в дентал студио Перфект поне веднъж на всеки шест месеца и с полагане на минимални ежедневни грижи от Ваша страна, ще можете да се радвате на здрава и красива усмивка всеки ден.
В случай, че Вие забравите кога е следващият Ви профилактичен преглед, Ние ще имаме грижата да ви напомни за това.
В дентално студио Перфект можете да се възползвате от услугите покривани от Националната здравноосигурителна каса. За целта е необходимо да носите вашата здравноосигурителна книжка и да я представите в началото на посещението.
Ние от Дентално студио Perfect знаем, че красотата на една усмивка изисква редовни грижи и внимание, затова работим с най-съвременните и надеждни методи на модерната стоматология, индивидуален план за лечение и много грижа и внимание към всеки детайл.
Практиката и професионалната етика ни правят желан и сигурен партньор на когото може да доверите здравето и блясъка на Вашата Перфектна усмивка.